Om Fleetwise

Om Fleetwise

 

Fleetwise ApS ledes af Claus Seitzberg der har 25 års erfaring i bilbranchen.

 

Det begyndte i 1993 med et studie som biløkonom på Niels Brock med dimittering i 1996. Biløkonom studiet er sidenhen suppleret med Iværksætter-uddannelsen, HD(A) Afsætningsøkonomi og Udenrigshandel og HD(O) Organisation og Ledelse. Arbejdet i og med bilbranchen har været fra flere forskellige udsigtspunkter; importør, forhandler, leasingselskab, elbiloperatør, region og som selvstændig konsulent.

 

Erfaringerne med Fleet Management er opnået i årene med leasing, hvor Claus Seitzberg har fungeret i rollen som trusted advisor med rådgivning af større flådeejere på såvel strategisk, taktisk og operationelt niveau. Claus Seitzberg har baggrund hos ALD Automotive, et af landets største leasingselskaber.

 

Claus Seitzberg har i en årrække været stærkt optaget af den grønne omstilling og har siden 2011 beskæftiget sig med elbiler og ladeinfrastruktur. Claus Seitzberg har baggrund hos Better Place Danmark og Region Hovedstadens elbilsekretariat Copenhagen Electric, samt som selvstændig konsulent med virksomhederne ZERO2 og eAuto.dk

 

Claus Seitzberg står bag to projekter med analyse af de danske bilforhandleres performance i salg af elbiler og projektet Flere elbiler i hjemmeplejen. Projekterne har opnået støttemidler fra Energistyrelsen under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.

 

Via arbejdet med projektet Flere elbiler i hjemmeplejen og rådgivning af kommunerne i omstilling til elbiler, er der fra mange kommuner efterspurgt hjælp til styring og administration af bilflåden, hvilket er baggrunden for fokus på Fleet Management.

 

Copyright © All Rights Reserved