Demopakke

 

Fleetwise tilbyder alle offentlige flådeejere en demonstrationspakke for test af en moderne elbil i den daglige drift. Demonstrationspakken består af en Renault Zoe med op til 400 km. rækkevidde, en ladeboks, samt rådgivningsydelser fra Fleetwise.

 

Demopakken indeholder:

 

- Demonstrationselbilen Renault Zoe til rådighed i 3 uger

- Ladeboks til rådighed i 3 uger

- Introduktion til elbiler og ladeløsninger på det danske marked

- Markedsoverblik elbiler m. priser og specifikationer

- Potentialeanalyse m. vurdering af potentialet for elbiler

- Oplæg på implementering af elbiler

 

Pris kr. 10.995

ekskl. moms og transport

 

Elbil

Demonstrationselbilen er en Renault Zoe med 41 kWh batteri og op til 400 kilometers rækkevidde. Bilen er en fem dørs hatchback og udstyret med automatgear, eco-mode for reduceret energiforbrug, hastighedsbegrænser og fartpilot, højde og dybdeindstilleligt rat, automatisk klimaanlæg, el-ruder foran, el-sidespejle m. varme, varme i forsæderne, multimediesystem m. radio, navigation, bluetooth håndfri telefoni mm.

 

Ladeboks

Mobil ladeboks tilsluttes egen elforsyning. Ladeboksen yder op til 22 kW effekt og betyder, at demonstrationselbilen med 41 kWh batteri kan oplades på ca. to timer. Dette gør bilen anvendelig i hjemmeplejen også ved flerholdsskifte.

 

Rådgivning

Rådgivningen omhandler et opstartsmøde med dialog om jeres ønsker og behov, samt aktuelle udgangspunkt. På mødet gives introduktion til elbiler og ladeløsninger, herunder markedsoverblik over elbiler på det danske marked med priser og specifikationer, samt opmærksomhedspunkter som ladeeffekt mm.

 

Der udarbejdes en potentialeanalyse med vurdering af potentialet for at omstille nuværende biler til elbiler. Analysen tager udgangspunkt i leveret data om jeres biler, herunder anvendelse og kørselsomfang mm. Oplæg på praktisk implementering indgår i analysen.

 

 

Copyright © All Rights Reserved